top of page

A34\ Locuinta Parter

S.C. Casa: 206.65 mp
-------------------------
S.C. Casa + Terasa: 235.00 mp
-------------------------
S. Utila: 173.40 mp (cu garaj)
-------------------------
Dim. Casa + Terasa: 14.15 m x 21.50 m
-------------------------
Locuinta desfasurata la nivelul parterului, cuprinzand o zona de zi cu living, dining si bucatarie cu acces la camara / spatiu tehnic si grup sanitar. Separat, zona de noapte compusa din doua dormitoare cu acces la o baie comuna si un dormitor matrimonial cu dressing si baie proprie. Locuinta destinata unei familii de 3-4 membri. Locuinta beneficiaza si de un garaj pentru un autoturism.

Pachet proiectare

Alege sa lucrezi cu noi si primesti inclus in pretul de proiectare toata documentatia necesara obtinerii Certificatului de Urbanism si a Avizelor si Acordurilor solicitate prin acesta (exceptand studiile de specialitate, daca este cazul), inclusiv consultanta in vederea intocmirii documentatiei pentru obtineriea Autorizatiei de Construire.

Pachetul de proiectare include partea de Arhitectura, Instalatii si Rezistenta fazele DT.A.C. (Documentatie Tehnica in vederea obtinerii Autorizatiei de Construire) + P.T. (Proiect Tehnic Executie) precum si Expertiza Tehnica (dupa caz).

Nu esti incantat de organizarea spatiului? Iti oferim si alte variante de locuinte, iar daca nu gasesti solutia optima pentru tine, vom personaliza proiectul conform cerintelor tale! Solicita oferta!

Proiecte Locuinte >

Carport + Garaje >

bottom of page