top of page

A24 \ Locuinta P+1E

S.C. Casa: 112.50 mp
S.D. Casa: 237.35 mp
-------------------------
S.C. Casa + Terasa: 141.20 mp
S.D. Casa + Terasa: 266.05 mp
-------------------------
S. Utila Casa: 165.50 mp
-------------------------
Dim. Casa: 11.65m x 11.80m
Dim. Casa + Terasa: 14.65m x 13.90m
-------------------------
Locuinta unifamiliala cu design modern, desfasurata pe doua nivele. La parter regasim o zona de zi pentru intreaga familie, living si dining cu acces catre terasa, grup sanitar si bucatarie cu camara, preucm si un birou / dormitor. Separat, la etaj, zona de noapte compusa din doua dormitoare cu acces la o baie si un dormitor matrimonial cu acces separat la dressing si baie proprie. O locuinta destinata unei familii cu 3-4 membri.

Pachet proiectare

Alege sa lucrezi cu noi si primesti inclus in pretul de proiectare toata documentatia necesara obtinerii Certificatului de Urbanism si a Avizelor si Acordurilor solicitate prin acesta (exceptand studiile de specialitate, daca este cazul), inclusiv consultanta in vederea intocmirii documentatiei pentru obtineriea Autorizatiei de Construire.

Pachetul de proiectare include partea de Arhitectura, Instalatii si Rezistenta fazele DT.A.C. (Documentatie Tehnica in vederea obtinerii Autorizatiei de Construire) + P.T. (Proiect Tehnic Executie) precum si Expertiza Tehnica (dupa caz).

Nu esti incantat de organizarea spatiului? Iti oferim si alte variante de locuinte, iar daca nu gasesti solutia optima pentru tine, vom personaliza proiectul conform cerintelor tale! Solicita oferta!

Proiecte Locuinte >

Blog >

bottom of page