top of page

A15 \ Locuinta P+M

S.C. Casa: 68.25 mp
S.D. Casa: 136.50 mp
-------------------------
S.C. Casa + Terasa + Carport: 142.00 mp
S.D. Casa + Terasa + Carport: 210.25 mp
-------------------------
S. Utila: 99.55 mp
-------------------------
Dim. Casa: 7.10 m x 9.60 m
Dim. Casa + Terasa: 7.10 m x 17.75 m
-------------------------
Locuinta unifamiliala cu dimensiuni reduse, ce ofera la nivelul parterului o zona de zi cu acces catre terasa, grup sanitar, bucatarie cu spatiu pentru mic dejun si camara precum si un birou/dormitor. Separat, la etajul mansardat, zona de noapte este compusa din trei dormitoare cu acces la o baie. O locuinta destinata unei familii cu 2-3 membri.

Pachet proiectare

Alege sa lucrezi cu noi si primesti inclus in pretul de proiectare toata documentatia necesara obtinerii Certificatului de Urbanism si a Avizelor si Acordurilor solicitate prin acesta (exceptand studiile de specialitate, daca este cazul), inclusiv consultanta in vederea intocmirii documentatiei pentru obtineriea Autorizatiei de Construire.

Pachetul de proiectare include partea de Arhitectura, Instalatii si Rezistenta fazele DT.A.C. (Documentatie Tehnica in vederea obtinerii Autorizatiei de Construire) + P.T. (Proiect Tehnic Executie) precum si Expertiza Tehnica (dupa caz).

Nu esti incantat de organizarea spatiului? Iti oferim si alte variante de locuinte, iar daca nu gasesti solutia optima pentru tine, vom personaliza proiectul conform cerintelor tale! Solicita oferta!

Proiecte Locuinte >

Carport + Garaje >

bottom of page