top of page

A05 \ Locuinta P+M

S.C. Casa: 127.65 mp
S.D. Casa: 194.45 mp
-------------------------
S. Utila: 146.80 mp
-------------------------
Dim. Casa: 10.60 m x 14.35 m
-------------------------
Locuinta unifamiliala desfasurata pe doua nivele, cuprinzand o zona de zi cu living si dining, bucatarie cu loc minimal pentru mic dejun si un dormitor cu baie proprie la parter. Separat, la mansarda regasim 2 dormitoare, fiecare cu baie proprie. Locuinta destinata unei familii de 3-4 membri.
-------------------------
Structura de rezistenta a mansarda este realizata din lemn in sistem de tip framing. Acest aspect ne permite sa beneficiem de un spatiu de tip "open-space" fara stalpi sau popi, putand astfel realiza compartimentarile dupa bunul plac!

Pachet proiectare

Alege sa lucrezi cu noi si primesti inclus in pretul de proiectare toata documentatia necesara obtinerii Certificatului de Urbanism si a Avizelor si Acordurilor solicitate prin acesta (exceptand studiile de specialitate, daca este cazul), inclusiv consultanta in vederea intocmirii documentatiei pentru obtineriea Autorizatiei de Construire.

Pachetul de proiectare include partea de Arhitectura, Instalatii si Rezistenta fazele DT.A.C. (Documentatie Tehnica in vederea obtinerii Autorizatiei de Construire) + P.T. (Proiect Tehnic Executie) precum si Expertiza Tehnica (dupa caz).

Nu esti incantat de organizarea spatiului? Iti oferim si alte variante de locuinte, iar daca nu gasesti solutia optima pentru tine, vom personaliza proiectul conform cerintelor tale! Solicita oferta!

Proiecte Locuinte >

Carport + Garaje >

bottom of page