top of page

A09 / Locuinta P+1E

S.C. Casa: 120.00 mp
S.D. Casa: 220.00 mp
-------------------------
S.C. Casa + Terasa: 149.00 mp
S.D. Casa + Terasa: 283.10 mp
-------------------------
S. Utila: 152.20 mp
-------------------------
Dim. Casa: 11.65 m x 14.35 m
Dim. Casa + Terasa: 13.30 m x 14.35 m
-------------------------
Locuinta moderna, ce ofera la nivelul parterului o generoasa zona de zi cu dining si acces catre terasa, un birou/dormitor, o bucatarie generoasa si spatii depozitare. La etaj se regasesc doua dormitoare cu acces la o baiei si un dormitor matrimonial cu dressing si baie proprie

Pachet proiectare

Alege sa lucrezi cu noi si primesti inclus in pretul de proiectare toata documentatia necesara obtinerii Certificatului de Urbanism si a Avizelor si Acordurilor solicitate prin acesta (exceptand studiile de specialitate, daca este cazul), inclusiv consultanta in vederea intocmirii documentatiei pentru obtineriea Autorizatiei de Construire.

Pachetul de proiectare include partea de Arhitectura, Instalatii si Rezistenta fazele DT.A.C. (Documentatie Tehnica in vederea obtinerii Autorizatiei de Construire) + P.T. (Proiect Tehnic Executie) precum si Expertiza Tehnica (dupa caz).

Nu esti incantat de organizarea spatiului? Iti oferim si alte variante de locuinte, iar daca nu gasesti solutia optima pentru tine, vom personaliza proiectul conform cerintelor tale! Solicita oferta!

Proiecte Locuinte >

Blog >

bottom of page