top of page

A02 \ Locuinta Parter

S.C. Casa: 104.10 mp
-------------------------
S.C. Casa + Terasa: 119.75 mp
-------------------------
S. Utila: 84.00 mp
-------------------------
Dim. Casa: 10.40 m x 10.50 m
Dim. Casa + Terasa: 10.40 m x 11.05 m
-------------------------
Locuinta unifamiliala desfasurata la nivelul parterului, cuprinzand o zona de zi pentru intreaga familie, living si dining cu acces catre terasa, grup sanitar, depozitare si bucatarie cu spatiu pentru mic dejun. Separat, zona de noapte compusa din trei dormitoare si o baie. O locuinta destinata unei familii cu 3-4 membri.

Pachet proiectare

Alege sa lucrezi cu noi si primesti inclus in pretul de proiectare toata documentatia necesara obtinerii Certificatului de Urbanism si a Avizelor si Acordurilor solicitate prin acesta (exceptand studiile de specialitate, daca este cazul), inclusiv consultanta in vederea intocmirii documentatiei pentru obtineriea Autorizatiei de Construire.

Pachetul de proiectare include partea de Arhitectura, Instalatii si Rezistenta fazele DT.A.C. (Documentatie Tehnica in vederea obtinerii Autorizatiei de Construire) + P.T. (Proiect Tehnic Executie) precum si Expertiza Tehnica (dupa caz).

Nu esti incantat de organizarea spatiului? Iti oferim si alte variante de locuinte, iar daca nu gasesti solutia optima pentru tine, vom personaliza proiectul conform cerintelor tale! Solicita oferta!

Proiecte Locuinte >

Carport + Garaje >

bottom of page