Un tip de mobilier mai putin conventional

Lucrand de ceva timp cu diverse tipuri de structuri din lemn, mai putin conventionale in momentul de fata pe piata romaneasca, in special in constructia de locuinte unifamiliale, ne-am gandit ca ar fi potrivit sa realizam in completarea proiectelor noastre si un tip de mobilier realizat pe o structura tot din lemn, la randul ei mai putin conventionala.

Astfel au luat nastere piesele noastre de mobilier realizate din europaleti.


Chiar daca nu este un concept nou, mobilierul a fost gandit astfel incat sa fie practic si multifunctional, rapid de montat – deci costuri de productie accesibile, iar estetica placuta si moderna sa permita o flexibilitate mare in utilizarea lor, atat pentru spatii interioare, cat mai ales pentru cele exterioare.


Forma europaletilor asigura, prin imbinarea lor in diverse moduri, obtinerea mai multor categorii de piese de mobilier: de la mese si scaune, pana la fotolii, canapele sau paturi.

Iata cateva exemple propuse de noi pentru interior: www.roce.ro/mobilier-europaleti


Si cateva modele ce s-ar putea preta foarte bine pentru gradina sau amenjarea unei terase:


Lemnul poate fi completat cu insertii de vegetatie sau ghivece ascune cu plante decorative, care creeaza un contrast inedit si aduc un plus de vitalitate oricarui spatiu in care vor fi amplasate.


Iata cateva idei www.roce.ro/mobilier-europaleti


#europaleti #mobilier #lemn #natural #casa #gradina #mobilierdegradina #relax #homemade #craft

3 views

Recent Posts

See All