Cine suntem | Ce facem ?

Salut! Suntem roce.ro | Oferim proiectare de arhitectura pentru locuinte unifamiliale pe parter sau cu etaj, locuinte cuplate, mansardari, diferite modele de carport-auto, foisoare de gradina, pergole si terase din lemn, casute de gradina precum si diferite forme de structuri din lemn pentru gradina, sere, hangare, grajduri, manejuri si hale industriale\depozitare.Construieste profesional


Alege sa construiesti corect, pornind de la un proiect de arhitectura bine definit!

Nu face rabat la calitatea executiei si a constructiei!

Orice proiect are nevoie de o documentatie cat mai completa!


Aceasta este formata din proiectul de arhitectura, cel ce sta la baza intregii documentatii, si care cuprinde planificarea si organizarea spatiilor, fluidizarea acestora, circulatii orizontale si verticale, dimensiuni si suprafete, tipuri de materiale utilizate, atat la interior cat si la exterior si detalii de executie de la caz la caz. In baza proiectului de arhitectura se vor realiza ulterior proiectul de rezistenta ce cuprinde toate informatiile legate de partea structurala a costructiei, materiale, armaturi, detalii de executie si cantitati de materiale necesare, si proiectele de instalatii (electrice, sanitare, termice, ventilatii) realizate cat mai detaliat.


Proiectare sistem framing - Partener MiTek


In vederea realizarii unui proiect pe structura din lemn framing, este nevoie in primul rand de intelegerea acestui tip de sistem structural. Organizarea spatiilor, deschiderile libere fara reazem (stalp) intermediar (spatii open-space), izolare, dimensiuni de ferme si optimizarea proiectului sunt cateva din aspectele pe care un arhitect trebuie sa le cunoasca atunci cand lucreaza cu astfel de structuri, astfel incat sa beneficiati de un maxim de confort si un minim de consum de material, reducand costurile de executie!

In ultimii 7 ani am studiat si proiectat diferite structuri din lemn - sistem framing - pentru locuinte, extinderi de locuinte, mansardari, garaje, carport si foisoare, hale si manejuri.

Am lucrat atat la constructii executate cu succes, cat si la diferite concepte de sturcturi modulare ce urmaresc simplificarea in vederea productiei cat si reducerea costului de executie!


Galerie Proiecte: Locuinte | Agrement + Mix | Terase + Foisoare | Carport + Garaje | Concept

Proiectare si executie structuri din lemn: www.mitek.ro | www.habitateco.ro


Biblioteca Online


In biblioteca online poti gasi toate datele despre avizele si acordurile cerute prin Certifcatul de Urbanism, împreuna cu cererea tip aferenta fiecarei institutii publice, precum si lista de documente necesare in prima faza, chiar înainte sa iei legatura cu un arhitect. Cand documentatiile preliminarii sunt pregatite, nu ramane decat sa urmezi cativa pasi simpli pana la obtinerea Autorizatiei de Construire si inceperea constructiei.


Acceseaza www.roce.ro/biblioteca-online si incepe documentarea!


#roce #arhitectura #proiectare #proiectdearhitectura #casa #garaj #hala #manej

#structuridinlemn #framing #certificatdeurbanism #autorizatiedeconstruire

14 views

Recent Posts

See All