Consultanţă

WEB2.jpg

Fie că ai un teren şi doresti să obţii informaţii despre posibilitatea de utilizare a acestuia, sau deţi deja un imobil pe care doreşti să îl extinzi, supraetajezi / mansardezi, sau doar să îl recompartimentezi sau să îi schimbi faţadele, este bine să apelezi la consultanţa unui profesionist în domeniu.

Vrei consultanţă?

Dacă informaţiile prezentate mai jos nu îţi sunt suficiente sau doreşti să afli altceva, ne poţi contacta prin email.

Consultanţa personalizată se realizează doar contra cost, în funcţie de complexitate!

După o discutie / vizită pe teren putem obţine o idee despre ceea ce se poate realiza, stabilim parametrii şi potenţialul lucrării, întocmim documentaţia pentru un Certificat de Urbanism, obţinem datele necesare legate de retragerile / limitele sau extinderile admise, calculăm suprafeţele construite, desfasurate şi înălţimile optime si alegem materialele potrivite.

 

În funcţie de rezultatul final putem demara proiectul de arhitectură împreună cu toate documentaţiile necesare avizarii şi autorizării lucrării. 

 

Studierea preliminară a unui teren împreună cu un specialist, poate fi de folos în vederea achiziţionării şi utilizării acestuia la un potenţial maxim!

 

Pentru intervenţii asupra unei construcţii existente este necesar şi recomandat realizarea unei Expertize Tehnice asupra structurii existente. În funcţie de lucrarea ce se propune a fi realizată (extindere, supraetajare, mansardare), este recomandat să contactezi un arhitect şi un inginer expert, în vederea soluţionarii cerinţelor. In funcţie de rezultatul Expertizei Tehnice, se vor studia posibilităţile de implementare a proiectului.