Acest website este proprietatea IP-BIA si contine date informative cu privire la domeniul proiectarii in constructii si avizarii proiectelor.

Datele furnizate sunt strict informative si pot fi diferite fata de realitate. Pentru siguranta informatiei, accesati web-siteurile sau vizitati adresele institutiilor listate. 

© www.roce.ro - Ioana Antoaneta Popovici - Birou Individual de Arhitectura

 

LEGAL - DREPURI DE AUTOR:  Materialele prezentate pe website sunt proprietatea IP-BIA

Copierea, editarea si folosirea lor este interzisa fara acordul proprietarului. © www.roce.ro 2019

  • Facebook - Grey Circle
  • Vimeo - Grey Circle

CONSULTANTA

Fie ca ai un teren si doresti sa obtii informatii despre posibilitatea de utilizare a acestuia, sau deti deja un imobil pe care doresti sa il extinzi, supraetajezi\mansardezi, sau doar sa il recompartimentezi sau sa ii schimbi fatadele, este bine sa apelezi la consultanta unui profesionist in domeniu.

 

Dupa o vizita pe teren putem obtine o idee despre ceea ce se poate realiza, stabilim parametrii si potentialul lucrarii, intocmim documentatia pentru un Certificat de Urbanism, obtinem datele necesare legate de retragerile\limitele sau extinderile admise, calculam suprafetele construite, desfasurate si inaltimile optime si alegem materialele potrivite.

 

In functie de rezultatul final putem demara proiectul de arhitectura impreuna cu toate documentatiile necesare avizarii si autorizatii lucrarii. 

 

Studierea preliminara a unui teren impreuna cu un specialist, poate fi de folos in vederea achizitionarii si utilizarii acestuia la un potential maxim!

 

Pentru interventii asupra unei constructii existente este necesar si recomandat realizarea unei Expertize Tehnice asupra structurii existente. In functie de lucrarea ce se propune a fi realizata (extindere, supraetajare, mansardare), este recomandat sa contactezi un arhitect si un inginer expert, in vederea solutionarii cerintelor. In functie de rezultatul Expertizei Tehnice, se vor studia posibilitatile de implementare a proiectului.