Acest website este proprietatea IP-BIA si contine date informative cu privire la domeniul proiectarii in constructii si avizarii proiectelor.

Datele furnizate sunt strict informative si pot fi diferite fata de realitate. Pentru siguranta informatiei, accesati web-siteurile sau vizitati adresele institutiilor listate. 

© www.roce.ro - Ioana Antoaneta Popovici - Birou Individual de Arhitectura

 

LEGAL - DREPURI DE AUTOR:  Materialele prezentate pe website sunt proprietatea IP-BIA

Copierea, editarea si folosirea lor este interzisa fara acordul proprietarului. © www.roce.ro 2019

  • Facebook - Grey Circle
  • Vimeo - Grey Circle

 

BIBLIOTECA ONLINE

Proiecteaza-ti casa cu noi si primesti gratuit toata documentatia in vederea obtinerii Avizelor si Acordurilor necesare emiterii

Autorizatiei de Construire!

Nu vrei sa proiectezi casa cu noi? 

Nici o suparare! Iti punem oricum la dispozitie intreaga Biblioteca Online! Poti realiza singur dosarele urmand pasii enumerati, descarca cererile si depune!

 

Obtinerea Certificatului de Urbanism este primul pas. Aceasta documentatie ne ofera detaliile de care avem nevoie pentru a demara proiectarea obiectivului dorit. Prin Certificatul de Urbanism ne sunt redate retragerile obligatorii fata de limitele terenului, inaltimile maxime admise ale constructiei precum si coeficientii urbanistici ai terenului, prevazuti prin Planul Urbanistic Zonal sau Planul Urbanistic General.

 

ATENTIE: CERTIFICATUL DE URBANISM ARE DOAR ROL INFORMATIV, NU TINE LOC DE AUTORIZATIE DE CONSTRUIRE SAU AUTORIZATIE DE DEMOLARE SI NU CONFERA DREPTUL DE A EXECUTA LUCRARI DE CONSTRUCTII!

 

Daca investitia se afla pe un teren incadrat in zona protejata sau cladirea asupra careia se intervine este trecuta pe lista imobilelor de patrimoniu cu valoare istorica, documentatia necesara obtinerii Certificatului de Urbanism va fi depusa la Primaria Municipiului Bucuresti - Registratura.

 

In vederea obtinerii Autorizatiei de Construire, am organizat un sistem informativ cuprinzand o lista de autoritati de unde puteti obtine avizele cerute prin Certificatul de Urbanism. Pentru fiecare acord sau aviz, ai nevoie de o documentatie intocmita de catre tine sau pentru a simplifica procesul, direct de catre proiectant.

 

Fiecare documentatie pentru obtinerea unui acord sau aviz, trebuie sa cuprinda actele si plansele (copii xerox sau oficiale) cerute in anexa cererii tip aferenta autoritatii emitente.

 

Pentru a simplifica procesul de intocmire a documentatiilor de acorduri si avize, am realizat o baza de date unica in Romania, unde poti afla, intocmii si depune singur dosarele de avize ce nu necesita planse sau alte documente oficiale cu stampila si semnatura proiectantului, economisind astfel sumele de onorariu.

 

Datele de pe website sunt actualizate frecvent si au caracter informativ. Pentru o mai mare siguranta verifica informatiile publicate pe website-ul institutiei specifice sau direct la sediul acesteia din localitatea ta!