top of page

Alege sa construiesti profesional!

 

Totul incepe cu un proiect de calitate! Alege sa construiesti corect, pornind de la un proiect de arhitectura bine definit!

Proiectare de arhitectura pentru locuinte unifamiliale si colective, carport-auto, foisoare de gradina, pergole si terase din lemn, casute de vacanta precum si diferite forme de structuri, sere, hangare, grajduri, manejuri si hale industriale.

Cum colaboram?

Stim ca ai programul incarcat si ca iti doresti o colaborare relaxata! Hai sa facem totul online! 

Daca iti place acest proiect si doresti sa il cumperi, programeaza o discutie pe Google Meet si castiga timp! Studiem impreuna posibilitatea implementarii proiectului dorit pe terenul pe care il deti, si daca se indeplinesc toate cerintele specificate prin Regulamentul Local de Urbanism / Certificatul de Urbanism vom incepe procedura de obtinere a Autorizatiei de Construire.

Daca proiectul ales de tine nu se incadreaza din punct de vedere legal pe terenul pe care il deti, vom incerca sa gasim impreuna o solutie, fie prin modificarea si adaparea acestuia, fie prin realizarea unui nou proiect bazat pe structura functionala a acestuia.

Nu esti incantat de organizarea spatiului? Iti oferim si alte variante de locuinte, iar daca nu gasesti solutia optima pentru tine, vom realiza un proiect personalizat, conform cerintelor tale! Solicita oferta!

bottom of page